ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΙΩΝ «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ».

          Στην πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου για καλοκαιρινό περίπατο  με επίκεντρο την επίσκεψη στο Μουσείο «Ι. Βορρέ» των μελών του Συλλόγου υπήρξε αθρόα συμμετοχή των μελών του. Αυτό δεικνύει ότι ο Σύλλογος διέρχεται περίοδο δυναμικής παρουσίας όπως αποδεικνύει και η συνεχής εγγραφή νέων Αναπλιωτών στο Σύλλογο που με ενθουσιασμό συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του.

          Ο καλοκαιρινός περίπατος έγινε το Σάββατο 2 Ιουνίου. Ξεκινήσαμε με προορισμό την επίσκεψη στο περίφημο Μουσείο «Ι. ΒΟΡΡΕ» στην Παιανία Αττικής.

          Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του Μουσείου που αποτελείται από Τμήμα μοντέρνας τέχνης με σπάνια έργα Ελλήνων Καλλιτεχνών και τμήμα παραδοσιακών αντικειμένων από όλη την Ελλάδα.

          Θαυμάσαμε τους χώρους του κτήματος και απολαύσαμε κάθε τμήμα του. Την ξενάγηση μας έκανε ο εγγονός του Ίωνα Βορρέ – Αναστάσης Βορρές.

          Μετά την επίσκεψή μας σειρά είχε το μεσημεριανό μας γεύμα σε ταβέρνα στο Πόρτο- Ράφτη δίπλα στη θάλασσα, που είχε κλείσει το Δ.Σ. Γέλια, συζητήσεις, συγκίνηση και συναντήσεις χαμένες στο χρόνο ήταν η ομορφιά του καλοκαιρινού μεσημεριού για τα μέλη μας. Μετά το φαγητό μας κατευθυνθήκαμε για απογευματινό καφέ στο «Αυλάκι» δίπλα στη θάλασσα και επιστρέψαμε όλοι με όμορφη διάθεση στον προορισμό μας.

          Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην εκδρομή και υποσχέθηκε νέες όμορφες συναντήσεις – Τα εγκώμια _ τα χειροκροτήματα και τα σχετικά σχόλια για τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου αποτελούν δύναμη για Δ. Σ. που συνεχίζει την ανανέωση, στελέχωση και δυναμική παρουσία του Συλλόγου στην πρωτεύουσα.