Απογευματινός Περίπατος στον Ωρωπό για τα Μέλη του Συλλόγου μας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Μαρτίου 2018 μετά από απόφαση του Δ.Σ. τα μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν απογευματινό περίπατο με σκοπό την παρακολούθηση των Δ΄ Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Αθρόα η συμμετοχή των Μελών του Συλλόγου που με χαρά δέχτηκαν την πρόταση του Δ.Σ. Ξεκινήσαμε από το Πεδίο του Άρεως το μεσημέρι της Παρασκευής με κατεύθυνση το γραφικό και μεγαλοπρεπές γυναικείο Μοναστήρι των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού για να παρακολουθήσουμε την Δ΄ στάση των Χαιρετισμών. Φθάσαμε στις 5 το απόγευμα και παρακολουθήσαμε την συγκινητική ακολουθία που έψαλλαν κατανυκτικά οι μοναχές της Μονής. Ακολούθως περιηγηθήκαμε στους μεγαλοπρεπείς χώρους της Μονής και απολαύσαμε την υπέροχη θέα προς την παραλία του Ωρωπού.

Μετά το Μοναστήρι κατευθυνθήκαμε στην παραλία του Ωρωπού όπου πραγματοποιήθηκε απογευματινή βόλτα και όλοι μαζί καθίσαμε σε καφέ της παραλίας για να απολαύσουμε τον καφέ μας και να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Κουβέντες, συγκίνηση και πειράγματα μεταξύ των μελών μας που αποδεικνύει ένα δυναμικό ξεκίνημα με αγάπη και σύσφιξη των δεσμών μεταξύ μας.

Στο γυρισμό ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη που μας ακολούθησαν στον όμορφο ανοιξιάτικο περίπατο και ευχήθηκε σε όλους εκ μέρους του Δ.Σ. «Καλό Πάσχα». Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Ειδικό Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Ηλ. Κρίππα που είχε όλη την ευθύνη και επιμέλεια της εξόρμησης. Ανακοίνωσε δε ότι τέλος Μαΐου θα έχουμε ολοήμερη βόλτα εντός Αττική με εκπλήξεις για τα μέλη μας, εγκαινιάζοντας νέους τρόπους επαφής των μελών του ιστορικού Συλλόγου μας που απ’ ότι φαίνεται ήταν χρόνια επιθυμία όλων.

Εκ του Δ.Σ.