ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

«Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπως από την περσινή χρονιά αποφάσισε να διοργανώνει ένα απογευματινό περίπατο για τα μέλη του Συλλόγου μέσα στη μεγάλη Τεσσαρακοστή με κύριο θέμα την παρακολούθηση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου σε διάφορα Μοναστήρια και προσκυνήματα εντός Αττικής.

Πέρσι είχαμε επισκεφθεί την Ιερά Μονή Εισοδείων της Θεοτόκου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Φέτος κατευθυνθήκαμε στο πασίγνωστο προσκύνημα του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου στην Καμάριζα Λαυρίου για να παρακολουθήσουμε την Γ΄ στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η πρόσκληση είχε τεράστια ανταπόκριση από τα μέλη μας που επιβραβεύουν τις νέες δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Προσκεκλημένος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ.Νικόλαος, ο οποίος μας συγκίνησε όλους με το μεστό του λόγο αναφέροντας και από άμβωνος την επίσκεψή μας στο Προσκύνημα.

Μετά όπως είχε προγραμματίσει το Διοικητικό Συμβούλιο κατευθυνθήκαμε στην παραλία του Λαυρίου για ουζοκατάσταση. Γέλια – Κουβέντες, γνωριμίες καινούργιες των μελών – όμορφη ατμόσφαιρα, που αυτός είναι ο σκοπός του Συλλόγου – σύσφιξη των σχέσεων των Αναπλιωτών μεταξύ τους. Στο τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη ευχόμενος Καλό Πάσχα και ιδιαίτερα το μέλος του Δ.Σ. κ. Ηλία Κρίππα που είχε την όλη επιμέλεια της διοργάνωσης.