ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ»

Μουσικό Απόγευμα για τα μέλη του Συλλόγου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα όμορφο ποιητικό μουσικό απόγευμα έδωσε την αφορμή σε πλήθος κόσμου από το Ναύπλιο που ζει στην Αθήνα, μα και πολλούς φίλους τ΄ Αναπλιού να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν ποιήματα που έγραψαν ποιητές με έμπνευση την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.

    Την εκδήλωση διοργάνωσε ο δραστήριος σύλλογος των εν Αθήναις Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» στο ξενοδοχείο «RADISON PARK» στην Αθήνα. Ήταν μια ευκαιρία για μία ακόμη φορά, όλοι οι Ναυπλιείς και οι φίλοι της πόλης του Ναυπλίου, να βρεθούν και να αναπολήσουν μνήμες του παρελθόντος μα και να μεταγγίσουν αυτές στην νεότερη γενεά.

Στο χαιρετισμό προς τους καλεσμένους ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Κολόκας εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτό το μουσικό απογευματινό αντάμωμα, για τη συμμετοχή και την ικανοποίηση του για την δυναμική παρουσία των μελών σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει το Δ.Σ..

Έδωσε το λόγο στον παριστάμενο Δήμαρχο Ναυπλιέων κα. Δ. Κωστούρο που απευθύνθηκε όπως πάντα με θερμό και μεστό λόγο στους απόδημους Ναυπλιείς που ενθουσιάστηκαν με την παρουσία του πρώτου πολίτη της πόλης του Ναυπλίου κοντά τους.

[Not a valid template]

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κ. Πέγκυ Βραχνού.

Την απαγγελία των ποιημάτων απέδωσε καταπληκτικά το μέλος του Συλλόγου μας η Αναπλιώτισσα κ. Μιμίκα Σταυρουλάκη – Λαδά.

Στο μουσικό αυτό απογευματινό αντάμωμα των μελών μας έδωσαν το παρόν και τίμησαν το Σύλλογο και τους απόδημους Ναυπλιείς, ο συμπολίτης μας π. Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Καλαθάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος, πάντα παρόν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Ανδριανός, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Νάντια Αναστασίου – Σμυρναίου, η υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού του Δ. Ναυπλίου κ. Πόπη Καλκούνου, ο κ. Λιμενάρχης Ναυπλίου, ο Πρόεδρος του αδελφού Συλλόγου «Ο ΠΑΛΛΑΜΙΔΗΣ» κ. Θ. Σπαντιδέας, η Πρόεδρος του ομίλου «UNESCO » Ν. Αργολίδας κ. Μ. Μαρούλη, η κ. Γεωργία Σαμαρά, ο πολιτευτής της Ν.Δ. μετεωρολόγος κ. Γιάννης Καλλιάνος και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Μηνύματα στην εκδήλωση του Συλλόγου απέστειλαν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γ. Γκιόλας και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας κ. Γ. Μανιάτης, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν λόγω κολλήματος

Όλοι έδωσαν υπόσχεση για νέα συνάντηση στις εκδηλώσεις του Συλλόγου από το Φθινόπωρο.

                             Οι Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων

                             Κώστας Κολόκας

                             Πέγκυ Βραχνού