ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/04/2016

        Με μεγάλη επιτυχία κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» δόθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 η συναυλία της Δημοτικής Πολυφωνικής Χορωδίας Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη ευγενώς προσφερθείσα. Στην κατάμεστη πολυτελή αίθουσα «Silver Forest» του ξενοδοχείου «RADISSON PARK» (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10) στην Αθήνα, πλήθος αποδήμων Ναυπλιέων κάθε ηλικίας καθώς και πολλοί φίλοι του Ναυπλίου μέλη του Συλλόγου απόλαυσαν ένα ζεστό μουσικό απόγευμα με επιτυχίες Ελλήνων και ξένων συνθετών που υπέροχα απέδωσε η Πολυφωνική Χορωδία.

        Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κων/νος Κολόκας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη χαρά και τιμή τόσο τον Μαέστρο Θ. Αντωνιάδη όσο και όλα τα μέλη της Χορωδίας που απεδέχθησαν αμέσως την πρόσκληση του Δ.Σ. και μετέφεραν στην Αθήνα τους ήχους και τα χρώματα του Ναυπλίου, καθώς και όλους τους προσκεκλημένους. Χαιρετισμό απηύθυναν: Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και εκπρόσωπος του Δημάρχου Ναυπλιέων κυρία Πόπη Καλκούνου, ο Πρόεδρος του αδελφού Συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» κύριος Θεοδόσης Σπαντιδέας και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Ιωάννης Ανδριανός. Μεταξύ αυτών στην όμορφη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκαν, η Πρόεδρος του ομίλου της UNESCO Ν. Αργολίδος κα Μαρούλη – Ζηλεμένου καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών και άλλα εξέχοντα μέλη. Χαιρετιστήρια μηνύματα για την εκδήλωση απέστειλαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Γκιόλας και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ιωάννης Μανιάτης.

        Η όμορφη αυτή βραδιά έκλεισε όπως ήταν φυσικό με το «Χαίρε Ανάπλι» που απέδωσε η Χορωδία και πάντοτε συγκινεί όλους.

        Το πρόγραμμα παρουσίασε η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Π. Βραχνού.

        Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ., ιδιαιτέρως δε συνεχάρηκε τον κ. Μίμη Διβέρη και την κα Δέσποινα Βέργα που είχαν όλη την ευθύνη της διοργάνωσης.